ÒãÇä ÌÇÑí : جمعه 15 تیر 1403 - 9:28 قبل از ظهر
äÇã ˜ÇÑÈÑí : ÓæÑÏ : íÇ ÚÖæíÊ | ÑãÒ ÚÈæÑ ÑÇ ÝÑÇãæÔ ˜ÑÏã
دوستان عزیز بجای مرسی ، ممنون ، قشنگ بود و .. از دکمه تشکر استفاده کنید ،لطفا با اينطور نظر ها ارسال اسپم نكنيد.ممنون


ÇÑÓÇá ÇÓÎ
ÊÚÏÇÏ ÈÇÒÏíÏ 146
äæíÓäÏå íÇã
lovely-girl ÂÝáÇíä

ÇÑÓÇáåÇ : 68
ÚÖæíÊ: 25 /5 /1391
ãÍá Òäϐí: تهران
Óä: 20
ÔäÇÓå íÇåæ: pary_daryayi0098
ÊÔ˜ÑåÇ : 5
ÊÔ˜Ñ ÔÏå : 19
آموزش سالاد سیب زمینی و زیتون

سالاد سیب زمینی و زیتون

مدت زمان آماده شدن:    بسیار سریع

دستور:    ایرانی - فرنگی

دستورهای خاص:    گیاهی

    مواد لازم:

زیتون بدون هسته: 300 گرم

فلفل دلمه ای: 1 عدد

خیار شور: 200 گرم

سیب زمینی بزرگ: 3 عدد

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

جعفری خردشده: 200 گرم

آب لیمو: به مقدار لازم

ابتدا

سیب زمینی را بپزید، پوست بگیرید و بصورت مکعبی خرد کنید. زیتون، خیارشور،

فلفل دلمه ای رنگی را هم خرد کنید و با سس مایونز، آب لیموی تاره، نمک،

فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید ودر ظرف سرو

سالاد بریزید.

    نکته

بهتر است برای رنگین شدن سالاد از فلفل دلمه ای رنگی استفاده شود.

    نکته

نسبت مقدار مواد را می توانید تغییر دهید . مقدار سس مایونز را کمتر یا بیشتر بریزید.

    نکته

می توانید از سس های دیگر نظیر آبلیمو و روغن زیتون استفاده کنید. اما سس مایونز طرفدار بیشتری دارد.

    نکته

زمانی

که سیب زمینی کاملا سرد شد آن را خرد کنید. و زمان مخلوط کردن مواد بهتر

است در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید تا موقع هم زدن مواد سیب زمینی ها له

نشوند.

مرحله 1

ابتدا سیب زمینی را بپزید، پوست بگیرید و

بصورت مکعبی خرد کنید. زیتون، خیارشور، فلفل دلمه ای رنگی را هم خرد کنید و

با سس مایونز، آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کرده و

همه را با هم مخلوط کنید ودر ظرف سرو سالاد بریزید.

مرحله 2

می توانید از سس های دیگر نظیر آبلیمو و روغن زیتون استفاده کنید.


ÇãÖÇí ˜ÇÑÈÑ : بـاران کـه می بـارد ؛
دلـم بـرایت تنـگ تـر می شـود ؛
راه می افـتم بـدون ِ چـتـر
من بـغض می کنـم و آسمـان گـریـه . .

جمعه 03 شهریور 1391 - 12:07
äÞá Þæá Çíä ÇÑÓÇá ÏÑ ÇÓÎ ÒÇÑÔ Çíä ÇÑÓÇá Èå í˜ ãÏíÑ
ÇÑÓÇá ÇÓÎ
ÑÔ Èå ÇäÌãä :


ÊãÇÓ ÈÇ ãÇ | آموزش سالاد سیب زمینی و زیتون | ÈÇҐÔÊ Èå ÈÇáÇ | ÊãÇãí ÍÞæÞ ãÇÏí æ ãÚäæí Çíä ÇäÌãä ãÊÚáÞ Èå Ñæå í Óí ÇæÑ ãí ÈÇÔÏ æ åѐæäå ˜í ÈÑÏÇÑí ÔÑÚÇ æ ÞÇäæäÇ ÍÑÇã ÇÓÊ